Rianne Koelewijn

Speltherapeut, Kinder- en jeugdpsycholoog.

Foto van Rianne Koelewijn

Contactinformatie

Kamersteeg 10
3862PJ Nijkerk

Tel: 0639328395

Bekijk de folder van Rianne Koelewijn

Website:
Stuur Rianne Koelewijn een e-mail.


Omhoogtop

Het woord is aan Rianne Koelewijn

Vogels vliegen in de lucht. Maar soms kunnen ze niet verder vliegen. Dan kunnen ze terecht in een vogelhuis. Een veilige plek om bij te komen of uit te rusten. Om vervolgens weer uit te vliegen. Zo kan het ook gaan met kinderen. Soms gaat het niet goed met een kind, of zijn er zorgen over zijn of haar ontwikkeling. In de spelkamer mag het kind tot zichzelf komen. En zijn kracht ontdekken, om na een tijdje zelf weer verder te kunnen gaan. Wat bijzonder om te zien hoe kinderen zich kunnen uiten in het spel. Ze spelen wat er in hun leven gebeurd is of hoe het met hen gaat. In het spel kunnen ze experimenteren met hun eigen rol en die van anderen. Ze kunnen verschillende oplossingen uitproberen. Zo kan speltherapie een steuntje in de rug zijn om weer verder te groeien. Daarbij is betrokkenheid van ouders of verzorgers van groot belang. Daarom vind ik het belangrijk om regelmatig met hen om tafel te zitten om te bespreken hoe het met het kind gaat.

Na de studie ontwikkelingspsychologie heb ik tien jaar als kinder- en jeugdpsycholoog gewerkt met kinderen en jongeren met psychiatrische en psycho-sociale problematiek en hun ouders. In 2015 heb ik de opleiding Speltherapie aan de CHE afgerond. Sindsdien heb ik een praktijk in Nijkerk: Speltherapie het Vogelhuis.

Wanneer u vragen heeft of meer informatie wilt,  kunt u vrijblijvend contact met mij opnemen. 

Met vriendelijke groet, 

Rianne Koelewijn.

Foto bij Rianne Koelewijn
Omhoogtop

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van de website geef je toestemming voor het gebruik van cookies.

akkoord