Marianne Haster-de Koeijer

Speltherapeut.

Foto van Marianne Haster-de Koeijer

Contactinformatie

Wilhelmina van Pruisenlaan 139
2807 KH Gouda

Postadres:
Heenpolderplantsoen 8
2807 LT Gouda

Tel: 0649840316

Bekijk de folder van Marianne Haster-de Koeijer

Website:
Stuur Marianne Haster-de Koeijer een e-mail.


Omhoogtop

Het woord is aan Marianne Haster-de Koeijer

Foto bij Marianne Haster-de Koeijer

Even voorstellen

Mijn naam is Marianne Haster-de Koeijer. Ik ben getrouwd en moeder van 3 inmiddels volwassen kinderen.

Van jongs af aan ben ik geboeid door kinderen die om wat voor reden "in de knel" zaten.
Op één van de kruispunten in het leven maakte ik de keuze om alsnog de opleiding tot speltherapeut te gaan volgen, in Ede. Sinds 2010 ben ik gediplomeerd speltherapeut en sinds 2011 ben ik gestart met mijn eigen speltherapie-praktijk, eerst in Haastrecht en sinds mei 2013 gevestigd in Gouda.

Waarom speltherapie?

Spel is hèt communicatiemiddel voor kinderen. Als er sprake is van problemen komen die vaak tot uiting in gedrag. Kinderen kunnen het lastig vinden om onder woorden te brengen wat er aan de hand is. Door te spelen kunnen ze laten zien wat hen bezighoudt. In speltherapie maak ik als therapeut gebruik van het spel om kinderen beter te begrijpen, te helpen hun problemen te uiten, ervaringen te verwerken en te leren hoe zij met een nieuwe situatie kunnen omgaan, altijd met als doel om uiteindelijk vol zelfvertrouwen weer te kunnen groeien.

Ouders nemen in mijn praktijk een belangrijke plaats in. Kinderen zijn het kostbaarste wat aan ouders is toevertrouwd en samen met hen wil ik er aan bijdragen dat kinderen (en ouders) weer verder kunnen.

Meer informatie over mijn praktijk en mijzelf vindt u op http://www.onderstebovenspeltherapie.nl


Omhoogtop

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van de website geef je toestemming voor het gebruik van cookies.

akkoord