Linda Klein

(Ortho-)pedagoog, Psycholoog, Speltherapeut.

Foto van Linda Klein

Contactinformatie

Kapelstraat 21B
1404 HV Bussum

Tel: 0356919389

Website:
Stuur Linda Klein een e-mail.


Omhoogtop

Het woord is aan Linda Klein

Als kinder- en jeugdpsychotherapeute ben ik gespecialiseerd in psychotherapie voor kinderen en jongeren in combinatie met ouderbegeleiding.

Hierbij kan - afgestemd op de situatie - onder andere gebruik worden gemaakt van spel, verbeeldende middelen en EMDR. Tevens geef ik supervisie en cursussen op het gebied van speltechnieken.
Ik ben werkzaam binnen het Psychotheapeuten Team Bussum, waar ik samen met andere kinder- en jeugdpsychotherapeuten therapie bied die is afgestemd op de persoonlijke zorgen, situatie en mogelijkheden van het kind, de ouders of de jongere. Daarvoor ben ik lange tijd werkzaam geweest bij Eleos Jeugdzorg (Gereformeerde Geestelijke Gezondheidszorg).

Verder heb ik twee prentenboeken geschreven vanuit christelijk perspectief over respectievelijk scheiding en rouw, met een bijlage voor ouders en/of leerkrachten, hulpverleners.

Voor meer informatie over de aanmelding bij de praktijk in Bussum, mijn deskundigheid en overige werkzaamheden verwijs ik u graag naar de website:www.lindaklein.nl


Omhoogtop

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van de website geef je toestemming voor het gebruik van cookies.

akkoord