Ina Kamsteeg

(Ortho-)pedagoog, Speltherapeut.

Foto van Ina Kamsteeg

Contactinformatie

Kinderpraktijk Uniek Rondo 114
2925AG Krimpen aan den IJssel

Tel: 0650879260

Website:
Stuur Ina Kamsteeg een e-mail.


Omhoogtop

Het woord is aan Ina Kamsteeg

Ik ben Ina Kamsteeg en orthopedagoog (1997) en speltherapeut (2011). Sinds 1999 werkt ik op de jeugdafdeling van GGZ instelling Eleos. Daar werk ik met kinderen in de leeftijd van 3-18 jaar en hun ouders. Ik heb me in de loop der jaren gespecialiseerd in kinderen met ontwikkelingsstoornissen (ADHD, Autisme), hechtingsproblemen, trauma’s en kinderen van ouders met een psychiatrische stoornis of verleden.

Vanaf 2015 ben ik gestart met een eigen praktijk voor pedagogische hulpverlening en speltherapie in Krimpen aan den IJssel, Kinderpraktijk Uniek . Hier kunt u terecht met vragen over de opvoeding van uw kind en begeleiding van kinderen met problemen in gedrag, emoties of sociale contacten. 

Elk kind is uniek en heeft zijn eigen karakter en eigenschappen. Soms loopt een kind echter vast en blijft hij of zij hangen in boosheid of angsten. Hierdoor worden andere dingen ook moeilijker, zoals schoolwerk of sociale contacten. Maar vooral het gevoel van ouders dat ze hun kind niet kunnen bereiken en helpen kan verlammend zijn. Gelukkig kunnen er vaak oplossingen worden geboden door op tijd hulp te vragen.

Vakkundig en samen

Als Orthopedagoog en speltherapeut ben ik gespecialiseerd in het helpen van kinderen die moeite hebben met het omgaan hun emoties en hierdoor vaak ook andere problemen ontwikkelen. De begeleiding is erop gericht dat de ouders en het kind ontdekken wat de sterke kanten zijn van het kind en wat ieder nodig heeft om zichzelf en zijn omgeving beter te begrijpen. In de praktijk maak ik maakt onder andere gebruik van speltherapie, cognitieve gedragstherapie en ouderbegeleiding.

Foto bij Ina Kamsteeg
Omhoogtop

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van de website geef je toestemming voor het gebruik van cookies.

akkoord