Elon

Speltherapeut, Theraplay therapeut, Rots en water trainer, Ik leer leren trainer, Psycholoog, Dramatherapeut.

Foto van Elon

Contactinformatie

Marshalllaan 2
2625 GZ Delft

Tel: 0681809389

Website:
Stuur Elon een e-mail.


Omhoogtop

Het woord is aan Elon

Onze praktijk; 

Elon is gevestigd in Delft en Rotterdam. Elon heeft orthopedagogen, speltherapeuten, Theraplay Coaches, een psycholoog, dramatherapeut, rots en watertrainers en ik-leer-lerentrainers in huis. Voel je welkom om vrijblijvend te bellen en te informeren wat bij uw kind past. Wij werken met kinderen in de leeftijd van 2-15 jaar (afhankelijk van de hulpvraag).

Onze naam en visie;

De naam Elon komt van een boom die op een eik lijkt (de terebint). Het is een krachtige boom die beschutting biedt en diepgeworteld is.
Hij heeft een sterke stam en ruwe bast. De schors geeft hars en terpentijn. De Elon is een altijd groene boom. De bladeren zijn glinsterend groen en aromatisch. Hij draagt noten in de vorm van druiven, die de echte terpentijn (spijsolie) opleveren. Daarnaast bereikt hij evenals onze eik een zeer hoge ouderdom.

Praktijk Elon hoopt de kinderen die bij ons langs komen en hun ouders, te versterken. Of dat nu in de wortel, de stam of in de vruchten is.

Elon betekent daarnaast ‘God heeft mij lief’. Iedereen is welkom in praktijk Elon, ongeacht levensovertuiging. Wij werken vanuit een christelijke visie en hopen iets mee te mogen geven van Gods liefde aan mensen door het werk wat we doen. Daarnaast werken wij bij Elon zoveel mogelijk duurzaam. Dat betekent dat we met natuurlijke, ecologische of tweedehands speelgoed werken waar mogelijk. Onze missie is om de wereld iets beter na te laten dan dat we deze hebben ontvangen!

Kijk ook eens op facebook; www.facebook.com/praktijkelon en Instagram; elon_speltherapie

Foto bij Elon
Omhoogtop

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van de website geef je toestemming voor het gebruik van cookies.

akkoord