Elly Donswijk

(Ortho-)pedagoog.

Foto van Elly Donswijk

Contactinformatie

Smidsstraat 17
7021 AB Zelhem

Website:
Stuur Elly Donswijk een e-mail.


Omhoogtop

Het woord is aan Elly Donswijk

Graag wil ik mij aan u/jou voorstellen.

Mijn naam is Elly Donswijk en ik ben orthopedagoog, kindertherapeut en traumatherapeut. Nadat ik een aantal jaren in het bedrijfsleven had gezeten, ging mijn verlangen steeds meer uit naar pastorale hulpverlening. Ik ben toen diverse pastorale studies gaan doen, waaronder de school voor pastoraat van Stichting Koinonia en cursussen, gebaseerd op het Zegenend Helpen principe dat ontwikkeld is door Téo van der Weele M.A.

Ook volgde ik diverse trainingen bij Stichting Chris en was ik een tijd lang vrijwilligster.
Daarna ben ik orthopedagogiek voor gezins- en gedragsproblemen gaan studeren aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Mijn klinische en diagnostiekstage heb ik gedaan bij het Centrum voor Begaafdheidsonderzoek (CBO) te Nijmegen, waar ik heb gewerkt met hoogbegaafde kinderen. In de zomer van 2006 ben ik afgestudeerd.
Vervolgens heb ik de driejarige opleiding tot ISARPAC traumacounsellor in Denemarken gedaan. Dit is een gespecialiseerde internationale pastorale studie op het gebied van hulpverlening aan mensen met traumatische (jeugd) ervaringen.
Inmiddels ben ik ook gecertificeerd Kindertherapeut, Insight Focused Therapist en EMDR practitioner specifiek voor de verwerking van ingrijpende gebeurtenissen/traumatische ervaringen. Ik volg nog steeds bij- en nascholingstrajecten om 'bij te blijven'.
Ik bied hulp aan kinderen, jongeren en volwassenen onder andere bij:
Per situatie kunnen we bekijken welke manier van werken geschikt is, en daarbij wordt onder andere gebruik gemaakt van:

Doelgroep:

Werkwijze:


Omhoogtop

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van de website geef je toestemming voor het gebruik van cookies.

akkoord