Eline Blaakmeer-van de Put

Speltherapeut.

Contactinformatie

Nieuwe Maanderbuurtweg 2
6717 AS Ede

Postadres:
Bloemhof 20, 6715 DB Ede

Tel: 0634520063

Website:
Stuur Eline Blaakmeer-van de Put een e-mail.


Omhoogtop

Het woord is aan Eline Blaakmeer-van de Put

Foto bij Eline Blaakmeer-van de Put

Mijn naam is Eline Blaakmeer-van de Put. Samen met mijn man heb ik een (pleeg)gezin met vier kinderen. Van 1994-2017 ben ik werkzaam geweest in het basisonderwijs. In 2006 heb ik mijn diploma voor Remedial Teacher gehaald. Naast mijn rol als groepsleerkracht, heb ik ervaring opgedaan in de functie van intern begeleider en remedial teacher in het basisonderwijs. Ik ervaar veel plezier en voldoening aan het individueel begeleiden van kinderen. In het werken met kinderen op school ontdekte ik dat achter een cognitief probleem, vaak een sociaal-emotioneel probleem schuil gaat. Pas als deze sociaal-emotionele belemmeringen opgeruimd zijn, ontstaat er meer ruimte voor groei. Het is mijn passie om een kind weer verder te kunnen helpen in zijn of haar ontwikkeling. Deze passie heeft mij doen besluiten om mij aan te melden voor de opleiding voor speltherapeut op de CHE. In 2015 heb ik mijn diploma gehaald en heb ik vervolgens mijn eigen praktijk opgestart. Deze is momenteel gevestigd in de Koepelschool te Ede. 

Tijdens vakanties kan ik erg genieten van het samen wandelen in  de bergen. De gezamenlijke inspanning van een klimtocht omhoog, wordt beloond met een prachtig uitzicht. Zo zie ik ook het proces tijdens speltherapie: samen stap voor stap met het kind en de ouders/verzorgers verder komen op weg naar meerverbinding en uitzicht.

Ik respecteer ieders levensovertuiging. Voor mijzelf is het christelijke geloof de (klim)rots waarop ik bouw.

‚Äč


Omhoogtop

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van de website geef je toestemming voor het gebruik van cookies.

akkoord