Arna Berkhof

Speltherapeut, Sherborne bewegingspedagogiek.

Foto van Arna Berkhof

Contactinformatie

Amersfoortsestraat 18
3772 CJ Barneveld

Tel: 06 3980429

Website:
Stuur Arna Berkhof een e-mail.


Omhoogtop

Het woord is aan Arna Berkhof

Even voorstellen

In mijn werk als speltherapeut ontdek ik steeds meer de kracht van speltherapie. Het is heel bijzonder om een relatie op te bouwen met een kind en een kind weer te zien opbloeien in de spelkamer. Hoe mooi is het om samen met een kind en zijn/haar ouders op weg te gaan. Belangrijk is daarbij dat de ouders en ik samen in gesprek blijven en van elkaars deskundigheid mogen leren en elkaar mogen aanvullen.

Spel is de taal die het kind het beste verstaat. Het kind hoeft niet te praten over waar hij/zij mee zit, maar mag er over
spelen. Het materiaal in de spelkamer nodigt het kind uit om te spelen. Het doel is om het kind te zien helen door het spelen.

Ik werk bij de welzijnsorganisatie Elan. Elan Barneveld heeft veel expertise in huis. Dat betekent dat er korte lijnen zijn als er meer of andere dingen nodig zijn. Als speltherapeut kan ik ook gebruik maken van de expertise van collega's. En dat is fijn want samen weet je meer dan alleen! Binnen Elan Speltherapie heb ik nog twee collega-speltherapeuten: Vronica Ramaker en Rianne Koelewijn.

Op onze website staat meer informatie over onze praktijk, Speltherapie en ons overige aanbod.

Wilt u meer weten? Bel of mail gerust voor meer informatie! 

‚Äč

Meer info

Foto bij Arna Berkhof
Omhoogtop

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van de website geef je toestemming voor het gebruik van cookies.

akkoord