Annelies van der Snoek

Speltherapeut.

Foto van Annelies van der Snoek

Contactinformatie

Molenweg 32
3849 RN Hierden

Tel: 0341251426

Website:
Stuur Annelies van der Snoek een e-mail.


Omhoogtop

Het woord is aan Annelies van der Snoek

Mag ik mij even voorstellen?

Mijn naam is Annelies van der Snoek van Duijn. Ik heb een praktijk voor speltherapie in Harderwijk. De naam van de praktijk is 'Jonna'.

Waarom Jonna?
Jonna is afgeleid van Johanna, mijn eerste naam. De betekenis van Johanna is: God is genade. Ik vind dit een prachtige betekenis, en ik geloof dat God Zijn genade, Zijn goedheid door mensen heen wil laten zien. In dit geval dus door de speltherapie heen: God trekt zich het lot aan van kinderen, en ik mag een instrument zijn voor Hem.

Ik ben 10 jaar werkzaam geweest in het basisonderwijs. Toen mijn eigen kinderen wat groter werden wilde ik graag weer wat meer in mijn vakgebied gaan doen, maar dan meer gericht op individuele begeleiding van kinderen.
Ik ben op zoek gegaan naar mogelijkheden hiervoor, en ontdekte dat er een post- HBO opleiding speltherapie bestond, die aansloot op mijn vooropleiding. Tijdens die opleiding tot onderwijzeres was ik al gefascineerd geraakt door een boek dat ik moest lezen over speltherapie (Dibs) en het was voor mij een geweldige ontdekking dat ik nu zelf de mogelijkheid had dit soort werk te gaan doen!

Ik heb mijn opleiding tot speltherapeute gedaan in Diemen. Deze opleiding is gebaseerd op de Client Centered denkwijze. Dit houdt onder andere in:
Dit zijn principes die aansluiten bij mijn christelijke levensvisie: een liefdevolle relatie tussen God en mens, mogelijk gemaakt door Jezus.

Voor meer informatie over speltherapie, wat het inhoudt, voor welke kinderen het bedoeld is, voor welke problematiek enz. zie mijn folder.


Omhoogtop

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van de website geef je toestemming voor het gebruik van cookies.

akkoord